- Prijslijst

Ik ben trots op mijn producten

Naast de behandelingen verkoop ik producten van HFL Laboratories. Voor verzorging van lichaam en voeten. Ook voor huid- en nagelproblemen o.a. schimmelnagels, voetschimmel, kloven en psoriasis. Deze producten ondersteunen een effectieve (pedicure)behandeling. De producten zijn ook geschikt kinderen en diabeten.

De prijzen zijn inclusief BTW en geldig vanaf 1 oktober 2020.

Prijswijzigingen voorbehouden

Prijslijst

Intake gesprek + 1e pedicurebehandeling

€ 41,50


De eerste keer dat u komt is het goed om te weten welke ziekte(s) u heeft (doorgemaakt), welke medicijnen u gebruikt, een voetonderzoek te doen en een plan van aanpak te maken. Maximaal 45 minuten.

Pedicurebehandeling standaard

€ 33,00


Nagels knippen en mooi afwerken, evt. eelt verwijderen, likdoorn(s) verwijderen, ingroeiende teennagel behandelen en/of schimmelnagels dunner maken. (tot 30 minuten)

Pedicurebehandeling voor risicovoet

€ 33,00


Voor diabetici, reumapatiƫnten, oncologische voet, etc. Nagels knippen, verwijderen van eelt en likdoorn(s), ingroeiende nagels behandelen en/of schimmelnagels behandelen. Duur tot 30 minuten

Nagelbeugel

€ 25,00


Om ingroeiende nagels te verhelpen of te voorkomen. BS-Spange, Combiped, stalendraadbeugel met of zonder omega. Dit is inclusief controle.

Gelnagel/Acrylnagel

€ 20,00


Een gelnagel of acrylnagel wordt geplaatst wanneer een nagel beschadigd is en dreigt in te groeien. Of als de nagel erg lelijk is geworden door trauma of andere aandoening.

Test schimmelnagel

€ 32,50


Hierbij wordt een stukje nagel afgenomen en getest of er schimmel/mycose in zit. Aan de hand van de uitslag kan er een plan van aanpak worden gemaakt.

Cadeaubon


Tegen elk gewenst bedrag en op een leuke manier verpakt. Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen

Handnagels knippen en vijlen

€ 10,00


Prijs is vanaf: Dit in combinatie met een pedicurebehandeling.

Nagellak verwijderen

€ 2,50
Nagelpolish gellak Magnetic

€ 29,95


Een nagellak op basis van gel. Blijft 6 weken goed op uw teennagels zitten. Ook mogelijk op de handen.